Kompagniet af 1991 har i samarbejde med Anja Ringgren Lovén skabt en kollektion af t-shirts, der skal hjælpe Nigerias såkaldte heksebørn.

Den danske modevirksomhed Kompagniet af 1991, der i efteråret 2019 gennemførte et generationsskifte på direktørposten, har i samarbejde med stifter af non-profit organisationen Land of Hope, Anja Ringgren Lovén, designet en kollektion af t-shirts, der skal hjælpe Nigerias såkaldte heksebørn.

”Land of Hopes primære formål er at redde de såkaldte heksebørn i Nigeria, hvor overtroen på hekse er meget udbredt. Organisationen giver børnene en god fremtid på sit børnecenter, og samtidig kæmper den for at komme overtroen til livs ved at oplyse og udvikle lokalsamfundene,” skriver Kompagniet af 1991.

”Sammen har vi designet t-shirts til både børn og kvinder i alle størrelser. Børne-t-shirtsne er designet med malerier, som vores Land of Hope-kunstklassebørn lavede tidligere i år. Børnene er så stolte over at se deres designs på t-shirts,” skriver Anja Ringgren Lovén på sin Facebook-side.

Kollektionen sælges på tværs af alle modevirksomhedens brands, herunder Kids-Up, D-xel, Ze-Ze og Zhenzi, og for hver solgt t-shirt går 25 kroner til organisationen Land of Hope.

”Vi håber og tror på en bred opbakning, så Anja og hendes organisation fortsat kan gøre en stor forskel hver dag,” lyder det fra Kompagniet af 1991.

Kollektionen af t-shirts vil komme til salg online og i modevirksomhedens fysiske butikker i slutningen af juli 2020, meddeler Anja Ringgren Lovén til slut i sit opslag på Facebook.