Det er ikke kun et nyt navn, som datterselskabet under Thygesen Textile Group kan prale af for tiden. Virksomheden har også fået to nye medejere, hvor den ene er tidligere ejer af HRT Textiles

Datterselskabet Ease.dk, som hører under Thygesen Textile Group, har skiftet navn til Better Apparel A/S. Samtidig har virksomheden per 1. oktober 2022 fået to nye medejere i Claus Bak Mikkelsen og Bianca Lindhøj, som sammenlagt kommer til at eje 49 procent af selskabet.

Claus Bak Mikkelsen er tidligere ejer af HRT Textiles, som JBS Textile Group opkøbte i 2021, og han bliver fremover administrerende direktør i Better Apparel, hvor Bianca Lindhøj bliver Sales Manager. Begge betegner de sig som tekstilnørder, og de matcher derfor Thygesen Textile Groups strategi og værdier på en perfekt måde.

“Jeg har kendt Jens og Morten Thygesen igennem mange år. Vi deler de samme værdier, og det var derfor helt naturligt, at vi skulle på en ny og spændende rejse sammen. Min passion for tekstilproduktion – hvor kvalitet, transparens og ordentlighed er de bærende elementer – matcher den stadig stigende efterspørgsel efter ansvarlig produktion i branchen. Vi har meget at byde ind med, og jeg glæder mig til at give nuværende og nye kunder en kompetent sparring sammen med Bianca og resten af vores stærke team af erfarne kolleger i ind- og udland”, siger Claus Bak Mikkelsen.

Også Bianca Lindhøj ser frem til samarbejdet, hvor fokus fortsat skal være på private label produktion til dame-, herre- og børnetøjskunder.

“Jeg glæder mig til at være med på denne fantastiske vækstrejse med fokus på ansvarlighed, produkt og åbenhed sammen med mine nye dygtige kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Jeg ser frem til at byde ind med de kompetencer, jeg har fra mere end 10 år i modebranchen samt 20 års erfaring med private label salg,” siger hun.

Med det nye setup åbnes der samtidig kontor og produktion i Tyrkiet, som skal fungere som bindeled ud i Europa, og hos Thygesen Textile Group har man positive forventninger til samarbejdet og fremtiden generelt.

”Vi er utroligt glade for og stolte over, at vi har en virksomhed, der kan tiltrække så erfarne og stærke profiler som Claus og Bianca. Med den nye konstellation ser vi frem til at kunne fortsætte væksten af private label produkter, og vi er sikre på, at det nye tiltag vil skabe positive resultater for både os og vores samarbejdspartnere,” siger CEO og Partner i Thygesen Textile Group, Jens Thygesen.

Foto: Sirup Copenhagen