I oktober 2022 bliver et nyt samarbejde mellem Day Et Mini og KongWalther lanceret. Resultatet af samarbejdet bliver en limited edition-kollektion med fokus på kvalitet, funktionalitet og alsidighed.

Hos vennerne Tine Land, som ejer KongWalther, og Therese Niko Busch, der er Co-CEO hos Day Et Mini, har et samarbejde mellem de to brands længe været et ønske. Det ønske går i opfyldelse til oktober, hvor de to brands sætter en limited edition-kollektion til salg på de respektive brands’ hjemmesider samt hos udvalgte forhandlere. Det skriver KongWalther og Day Et Mini i en pressemeddelelse.

I kollektionen er der lagt vægt på kvalitet, funktionalitet og alsidighed foruden et ønske om at kunne lave en ansvarlig kollektion med certifikater som GRS. Kollektionen kommer til at bestå af KongWalthers kendte Østerbro-handske, en clutch og en multifunktionel cross-body taske.

Produkterne er vandafvisende, så de bedre kan stå imod det skandinaviske efterårs- og vintervejr, og samtidig er de multifunktionelle og holdbare, da begge brands ønsker at gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen. Produkterne kommer i tre farver og er produceret i genanvendt certificeret materiale.

Foto: Day Et Mini x KongWalther