For tredje år i træk modtager accessoriesvirksomheden Børsens Gazellepris. Virksomhedens ejere fortæller om kåringen.

Børsen er godt i gang med at uddele sine Gazelle 2020-priser, og heriblandt er flere modevirksomheder.

Blandt andre accessoriesvirksomheden Markberg har endnu engang modtaget Børsens Gazelle på grund af en bruttofortjeneste, der ligger på indeks 225.

“Vi er selvfølgelig meget stolte af at have nået denne milepæl. Tre Gazelle-kåringer i streg vidner om en stabil vækst over årene. Det er en stor tilfredsstillelse, at vi har formået at indfri strategien om vækst både på top- og bundlinje. På mange måder ser vi rejsen som kun lige værende begyndt, og vi har fortsat meget store ambitioner for Markberg,” lyder det fra virksomhedens direktør, Rune Klemmensen.

Kreativ direktør Mette Astrup supplerer:

“Rune og jeg har fra starten haft en kompromisløs tilgang til dét at drive virksomhed. Vi gør det på vores måde eller slet ikke. Det er vigtigt for os, at vi vågner hver dag og er stolte af det, vi laver. At vores medarbejdere trives, føler ejerskab og er motiverede. Og ikke mindst, at vi laver ærlige produkter.”

Hun fortsætter:

“Markberg står for et kommercielt skandinavisk design og value for money. Vi har arbejdet benhårdt med kvalitetssikring gennem mange år, og det giver pote nu. Vores kunder ved, hvad vi står for, og at vi har et produkt, der fungerer. Vi har et tæt samarbejde med vores partnerfabrikker, og alle bidrager til konstant at sikre det høje kvalitetsniveau. Det har givet os en helt unik position i forhold til kvalitet versus pris, og vi er ikke i tvivl om, at det er en af årsagerne til, at vi får lov til at fejre vores tredje Gazelle-kåring.”

Som et led i fortsat vækst har accessoriesvirksomheden over det sidste stykke tid investeret i flere medarbejdere og øget digitaliseringen inden for såvel e-commerce som logisik, ligesom virksomheden også har lanceret et søsterbrand, Rebottle.

“Det er klart, at coronasituationen har gjort vækstrejsen mere udfordrende, og selv om vi absolut fejrer vores Gazelle-nominering, så er det daglige fokus 110 procent på at komme godt – og fortsat vækstende – igennem den nuværende markedssituation,” afslutter Rune Klemmensen.

Foto: Markberg