“Selv om 2020 på mange måder har været et hårdt, udfordrende og anderles år for Hummel, så har vi fået en fantastisk start på 2021 og ser mere positivt på fremtiden end nogensinde før,” lyder det fra CEO Allan Vad Nielsen.

Trods et hårdt og udfordrende år for Hummel styrker sportsvirksomheden sig nu til fremtiden. Fredag den 9. april 2021 blev det første spadestik til det, der er Hummels største investering til dato, nemlig taget.

Sportsvirksomheden har investeret i et – i første omgang – 24.000 kvadratmeter stort lager- og distributionscenter tæt ved motorvejen ved Bov-afkørslen i Padborg, der i fremtiden skal håndtere forsendelser til mere end 30 lande. Det oplyser CEO Allan Vad Nielsen i et opslag på Linkedin, hvor han også skriver, at det er virksomhedens største investering til dato.

“Sammen med Christian (Stadil, red.), mine gode og dygtige kolleger og Aabenraa Kommunes borgmester Thomas Andresen tog vi i dag (den 9. april, red.) første spadestik til vores nye fuldautomatiske distributionscenter med plads til yderligere udvidelse i takt med vores fremtidige vækst,” skriver han i opslaget og fortsætter:

“Selv om 2020 på mange måder har været et hårdt, udfordrende og anderledes år for Hummel, så har vi fået en fantastisk start på 2021 og ser mere positivt på fremtiden end nogensinde før. Derfor fastholder vi også fortsat vores målsætning om at realisere en omsætning på 2 milliarder kroner i 2023, og med et nyt distributionscenter på vej er vi klar til at servicere endnu flere markeder og kunder bedre og hurtigere end nogensinde før.”

Hos Aabenraa Kommune er man glad for, at Hummel opbygger sit nye, store lager- og distributionscenter netop her.

“Jeg er meget glad for, at Hummel har besluttet at bygge deres højteknologiske distributionscenter i Aabenraa Kommune i et i forvejen stærkt erhvervsområde, og jeg ser frem til at følge byggeriet. I Aabenraa Kommune vil vi erhvervslivet, og at Hummel vælger at bygge her er for mig en bekræftelse på, at erhvervslivet også vil Aabenraa Kommune,” lyder det fra borgmester Thomas Andresen.

Foto: Aabenraa Kommune