Investeringsselskabet C. W. Obel overtager en aktiepost i Rexholm A/S for et hemmeligt millionbeløb.

Investeringsselskabet C. W. Obel, der er medejer af Scandinavian Tobacco Group, Fritz Hansen A/S og Tivoli, overtager for et hemmeligt millionbeløb en større aktiepost i Rexholm A/S, der er virksomheden bag Corporate wear-producenten ID Identity. Det skriver Finans.

Stifter og hovedaktionær, Peder Holm, har ifølge Finans afsat 30 procent af aktierne til C. W. Obel A/S, der er en del af Det Obelske Familiefond. Som en del af handlen udskiftes ID Identitys bestyrelsesformand, Peder Holm, der dog forsat vil blive i bestyrelsen. Bestyrelsesformandsposten overtages af den forhenværende koncernchef i Pandora, Mikkel Vendelin Olesen. Endvidere indtræder der to ledende medarbejdere i ejerkredsen.

”Gennem hele processen har både vi og C. W. Obel lagt vægt på vigtigheden af den langsigtede investering i modsætning til andre selskaber, hvor fokus på afkast er langt mere kortsigtet. I forbindelse med aktiesalget får vi også tilført yderligere og bredere kompetencer til bestyrelsesarbejdet,” siger Peder Holm i en skriftlig udtalelse til Finans.

Ingen af parterne har ønsket at gå detaljer om handlen, men oplyser til Finans, at målet er, at styrke selskabets vækst gennem fokus på blandt andet øget digitalt salg og en yderligere internationalisering.

ID Identity indleverede tidligere på året et positivt årsregnskab for kalenderåret 2018 og annoncerede ved samme lejlighed, at virksomheden i 2019 blandt andet ønskede at styrke indsatsen på eksportmarkederne, hvor de i april i år havde en andel på cirka 60 procent.