De fleste i tøjbranchen kender Karen Simonsen og hendes historie i branchen. Hendes tøjmærke Karen by Simonsen blev skabt i kølvandet på Munthe plus Simonsen, der havde sin start i 1994 og opnåede stor succes i såvel Danmark som i udlandet. Nu fejrer Karen by Simonsen de første 10 år med en jubilæumskollektion.

I 2009 blev Karen Simonsen købt ud af Munthe plus Simonsen. Hun valgte efterfølgende at gå solo med tøjmærket Karen by Simonsen, som i dag hører til i DK Companys omfattende brandportefølje.

”Da jeg grundlagde Karen by Simonsen i 2009, havde jeg ingen idé om hvor projektet ville føre mig hen. I dag – ti år efter – har det endelig bundfældet sig. Karen by Simonsen er kommet for at blive. Godt placeret i hænderne på DK Company som investor og operativ platform. Et unikt setup, hvor faglig dygtighed og knowhow bliver effektueret hver evig eneste dag,” fortæller Karen Simonsen, som er kreativ direktør hos Karen by Simonsen.

I forbindelse med 10-års jubilæet lancerer Karen by Simonsen en jubilæumskollektion under navnet Re-Set, som er en kollektion, der vender op og ned på det hele, for efter 10 år i branchen er det godt at se tilbage men stadigvæk prøve noget nyt.

”Tilbageblikket har været med til, at vi har fået øjnene op for, hvor langt vi er nået, og hvor meget vi har opnået. Derfor kom det også helt naturligt at starte lidt forfra, vende det hele på hovedet og gøre noget andet, end det vi plejer,” fortæller Karen Simonsen.

Karen Simonsen ser lyst på fremtiden og er mere end klar på de næste ti år, men designeren er også klar over, at man er nødt til at følge med i forhold til de forandringer, der løbende sker i branchen.