Minimum er begæret konkurs efter en række turbulente år, men de arbejder på videreførelse med nye investorer.

Advokat Christian Jul Madsen fra Kromann Reumert er udpeget som kurator for Minimum A/S og arbejder på at afdække muligheder for at drive det kendte tøjbrand videre.

Minimum A/S er den 24. november 2023 taget under konkursbehandling af Skifteretten i Aarhus. Det sker som konsekvens af en længere periode med presset likviditet i virksomheden.

“Minimum har egentlig haft en balanceret drift, men især vores gæld fra coronaperioden har belastet likviditeten i de seneste år, hvilket har medført, at virksomhedens ejer og bestyrelse har indgivet konkursbegæring til Skifteretten. Det er en rigtig ærgerlig situation, som vi gerne ville have været foruden, ikke mindst på grund af den usikkerhed, det betyder for medarbejderne,” fortæller advokat Rasmus Nørgaard Bek, bestyrelsesformand i Minimum.

Advokat Christian Jul Madsen fra Kromann Reumert er udpeget som kurator for selskabet, og han vil nu hurtigst muligt forsøge at afdække mulighederne for, at Minimum kan drives videre i et nyt og sundere udgangspunkt, således at der kan bevares arbejdspladser.

Minimum A/S beskæftiger i dag 30 medarbejdere og står bag de to tøjbrands Minimum og Moves, som sælges på en række internationale markeder.

Foto: Minimum