Den danske modeskaber er gået sammen med norsk boligbrand i et samarbejde om ny tekstil- og interiørkollektion.

Hvis du besøger en af det norske boligbrand Slettvolls butikker i efteråret, vil du kunne finde den nye tekstil- og interiørkollektion, der er frugten af det samarbejde, der er indgået mellem Malene Birger og Slettvoll.

“Sammen med Slettvoll har jeg skabt, hvad jeg vil beskrive som en personlig og tidløs interiørkollektion med attitude. Jeg kan godt lide skarpe kontraster i kombinationer af materialer og indretning, både visuelt og taktilt, såsom ru tekstilkompositioner og glas, tilføjet til min monokrome, abstrakte kunst. At skabe et godt hjem og miljø handler om at finde og skabe en balance, der opleves som inspirerende, imødekommende og harmonisk på samme tid,” siger Malene Birger i en pressemeddelelse.

Kollektionen består af både møbler, tæpper, lamper, interiørartikler, keramik og kunst. Serien tager udgangspunkt i Malene Birgers kunst og beskrives som ‘grafisk, monokromt og eklektisk’ i en pressemeddelelse. Møblerne i kollektionen betrækkes med tekstiler, som Malene Birger har designet, hvor Slettvoll har stået for selve møbeldesignet.

“Slettvoll og jeg har det til fælles, at vi værdsætter kvalitet, detaljer, godt håndværk og faglighed i vores kreative visioner og vores arbejde. Vores stilistiske kontraster mødes på en naturlig måde, og som i stylingen skiller sig ud og har et nyt udtryk. Sammen er vi blevet et stærkt match,” lyder det fra Malene Birger.

Foto: Slettvoll & Malene Birger