Morten Dilling er netop hædret som Årets Ejerleder i Midt- og Vestjylland. Han hyldes især for at være “en ansvarlig leder med en beundringsværdig drivkraft”.

For 19. gang blev Årets Ejerleder kåret i Midt- og Vestjylland. Prisen gik denne gang til Morten Dilling fra Dilling A/S. Han er ejer og adm. direktør for Herning-virksomheden, Dilling A/S, som siden 1916 har produceret og solgt uldundertøj til danskere, tyskere, hollændere og andre europæere.

Morten Dilling vinder prisen for succesfuldt at have videreført og udviklet på den over 100 år gamle familievirksomhed. Derudover har juryen vægtet højt, at han er en dygtig og ambitiøs ejerleder, hvis værdier emmer af ordentlighed, ansvarlighed samt respekt for samfund og lokalområdet.

Succesfuld familievirksomhed med salg i 10 lande

“Morten er en naturlig leder, som har styr på sine værdier. Han har formået at videreudvikle og skabe vækst i Dilling, som stadig udelukkende er ejet af familien. Morten har gjort familievirksomheden endnu mere succesfuld, og som ejerleder står han fuldt på mål for Dilling og har styr på hele virksomhedens værdikæde,” fortæller Poul Spencer Poulsen, partner i PwC, i en pressemeddelelse.

Bag prisen står PwC i samarbejde med Nykredit Erhvervsbank, Dansk Erhverv og Finans.

I dag har Dilling udelukkende digitalt salg i 10 europæiske lande gennem selskabets egne webshops. Morten Dilling melder om hastigt salg af især økologisk uldundertøj. Produktionsvirksomheden har generelt et stort fokus på bæredygtighed. De har 300 ansatte fordelt over hovedkvarteret i Herning, farveri i Bredsten og systuer i Litauen.

Foto: PwC