“Vi tror på, at det er vores kollektive ansvar at stå i solidaritet med folket i Ukraine i disse vanskelige tider,” lyder det fra Moss Copenhagen i forbindelse med deres lancering af tre støtte t-shirts.

Kunstværkerne på de tre t-shirts er skabt af ukrainske børn, enten fra sikkerhed i et nyt land eller mens de stadigvæk var fanget i Ukraine. Hos Moss Copenhagen ønsker de at dele børnenes unikke og svære historier om krig – og deres håb for fred.


“A white dove, like an angel announcing peace. After all, angels announce only good news. We want peace and victory so that we can be children.” — Liliya, 7 år.

Hos Moss Copenhagen er de er stolte af samarbejdet med Ukrainianhelphub.com, der skal sætte fokus på den igangværende konflikt i Ukraine og de liv, der er påvirket af den. Mens verdens opmærksomhed flytter sig til andre kriser, er det vigtigt for dem at fortsætte med at have fokus på denne konflikt og dens påvirkning af uskyldige individer, især børn:

“Vores engagement i denne sag forbliver dedikeret, og vi vil fortsætte med at arbejde på at skabe positive forandringer i livene for dem, der er påvirket af konflikten. Sammen kan vi gøre en forskel,” siger Peter Dahl, CEO hos Moss Copenhagen.

Al overskuddet fra salget af disse t-shirts går til et børnehjem, der tager sig af psykisk handicappede børn og unge i alderen 4-30 år i Lviv, Ukraine. Læs mere om projektet her.

Foto: Moss Copenhagen