Det danske børnetøjsmærke har efter et par svære år valgt at udvide ejerkredsen. Nye stærke kompetencer skal sikre, at brandet kommer ud over Danmarks grænser.

Okker-Gokker tilfører nu nye stærke kompetencer, som i fremtiden skal styrke virksomheden, som fortsat vil have tøjdesigner Ingeborg Griegel med ombord sammen med den bornholmske rejekoncern og investor Ocean Prawns. De tre nye medejere er iværksætterparret Mette Sode Kærgaard, Henrik Sode Holm Kærgaard og Kim Arne Larsen. Henrik Sode Holm Kærgaard kommer med stærke kompetencer indenfor webshops, online markedsføring og iværksætteri, Mette Kærgaard er uddannet advokat, men er i dag iværksætter og selvstændig erhvervsdrivende med fokus på drift og ledelse, mens Kim Arne Larsen har mere end 25 års erfaring indenfor børnetøj, tekstil, produktion samt en fortid som indkøbschef for Magasins børnetøjsafdeling.

”Udvidelsen sker i en erkendelse af, at vi fortsat ser et stort potentiale i Okker-Gokker, men at vi også må sande, at setuppet i dag ikke kan løfte opgaven. Vi ser et stort potentiale i at få Okker-Gokkers kvalitetsdesign ud i flere fysiske butikker samt at få øget onlinesalget i takt med den hastigt voksende onlineverden. Vi har derfor i et stykke tid været på udkig efter en partner med indgående kendskab til børnetøjsbranchen samt websalg, og vi er enormt glade for, at vi har fundet sammen med de tre nye medejere,” fortæller medejer Daniel Barslund, adm. direktør hos Ocean Prawns, i en pressemeddelelse.

Potentiale i hovedstaden og Tyskland
“Okker-Gokker er et af Danmarks ældste børnetøjsbrands og var blandt de første til for alvor at slå på økologien. Selvom børnetøjsmarkedet i dag er præget af større konkurrence og flere spillere, mener vi fortsat, at Okker-Gokker har sin berettigelse i markedet,” fortæller Henrik Sode Holm Kærgaard, medejer.

”Vi glæder os til at være med til at løfte Okker-Gokker og bringe ny viden og nye kompetencer ind i virksomheden, så Okker-Gokker igen kan blive et af de førende danske børnetøjsmærker med fokus på økologi, bæredygtighed, kvalitet og bevægelighed til fornuftige priser. Okker-Gokker glæder sig til at udbrede kendskabet til det økologiske børnetøj til børn i alderen 0-6 år, hvis hovedsæde i dag ligger på Bornholm. Vi er begunstiget af en rigtig god butik i Svaneke, som især om sommeren har mange besøgende. Men vi har også en ambition om at komme tilbage i butikker i hovedstaden igen, så forbrugeren kan se de fysiske kollektioner og mærke kvaliteten. I fremtiden forventer vi desuden en stor vækst online, og vi er især nysgerrige på det tyske marked, som lader til at være meget glade for Okker-Gokker børnetøj,” afslutter Henrik Sode Holm Kærgaard.

Foto: Okker-Gokker