Det danske urfirma har siden lanceringen for en måned siden haft fart på. Ifølge medstifter skyldes det blandt andet hype omkring brandet og et stærkt team.

Den 31. oktober 2021 så et nyt urfirma dagens lys. Navnet er Oliver Green, og det er med velkendte profiler bag skrivebordet.

Virksomheden er nemlig ejet af Thomas Anders og Sebastian Skov, der står bag urfirmaet About Vintage, tidligere NN07-profil Andreas Herring og den danske skuespiller Alex Høgh Andersen.

Selv om Oliver Green blot har eksisteret knap en måned, har virksomheden allerede vild vind i sejlene. På åbningsdagen omsatte de for 750.000 kroner – og ejerne forventer at ramme en omsætning på to mio. kroner inden månedens udgang.

Virksomheden regner dog med, at hypen fra lanceringen stilner af, og at væksten fortsætter i et langsommere tempo. Det skriver Finans.

Ifølge medstifter Thomas Andersen skyldes den tidlige succes blandt andet en vanvittig hype omkring brandet og et stærkt team.

“Vi har jo en del erfaring fra branchen i forvejen. Og så er det helt sikkert også en fordel, at vi har Alex som medejer. Altså at han ikke bare er et købt ansigt på brandet, men rent faktisk er en aktiv del af udviklingen og brænder for det her,” udtaler Thomas Andersen til Finans.

Urene fra Oliver Green forhandles online til hele verden. Ambitionen er, at mærket skal blive et af verdens største mærker inden for sit segment.

 

Foto: Oliver Green