To modebrands var blandt vinderne til den store prisfest i går aftes, da Dansk Erhverv kårede de bedste danske digitale virksomheder til E-handelsprisen 2023.

Dansk Erhverv afholdte torsdag aften deres årlige prisfest med mere end 900 deltagere, hvor de uddelte E-handelspriser til Danmarks dygtigste digitale virksomheder. Her løb en stålgrossist med hovedprisen, men to modebrands vandt henholdsvis 2. og 3. pladsen i kategorien ‘Bedste B2C-virksomhed med online omsætning over 100 mio. kroner.’

Rains vandt 2. pladsen med begrundelsen: 
“Vi står i dag over for en ung virksomhed, der har erobret verden med sit globale fokus, eksplosive vækst og en unik tilgang til hvert eneste marked. Der er kæmpe ros at give til Rains for deres visionære “buy back” program, der viser deres engagement i en mere bæredygtig fremtid. De har formået at skabe en cirkulær økonomi, hvor deres produkter genanvendes og minimerer spild. Og lad os ikke glemme deres enestående bedrift med at opretholde en utrolig imponerende 0% overstock.”

3. pladsen løb Shaping New Tomorrow med i samme kategori. Derfor vandt de:
Shaping New Tomorrow stråler med deres imponerende internationale fokus, deres brand-DNA er stærkt og i en klasse for sig. Deres produkter er intet mindre end fantastiske, og deres engagement i bæredygtighed er beundringsværdigt med kun 1% overstock. De har virkelig mestret alle discipliner inden for e-handel, er drevet af data og arbejder konstant på at perfektionere deres produkter. Vi kan med sikkerhed sige, at morgendagen ser lys ud for Shaping New Tomorrow.”

Se hele listen med alle vinderne her!

Foto: Rains