Under Copenhagen Fashion Week 2019 lancerede Tomorrow Denim sin nye produktlinje Second Skin.

Second Skin er Tomorrow Denims nye, miljørigtige produktlinje. Second Skin blev lanceret under Copenhagen Fashion Week 2019 og er en produktlinje, der både er certificeret med EU-Blomsten og Svanemærket.

”Da vi gik i gang med at designe jersey, var det vigtigt for mig, at vi med disse produkter også kunne opnå både Svanemærket og EU-Blomsten, da det er produkter man skal bære tæt på huden hver eneste dag. Med disse certificeringer har man som forbruger en garanti for, at produkterne har gennemgået en omfattende kontrol og derfor med garanti ikke indeholder hormonforstyrrende eller allergi- og kræftfremkaldende farver og kemikalier”, fortæller Henriette Pieszak, grundlægger af Tomorrow Denim, i en pressemeddelelse.

Det har taget tid at lancere den nye produktlinje, der med sine kvaliteter som bomuld og modal, skal ses som en del af hverdagsgarderoben. Hvert et produkt i Second Skin skal nemlig først igennem en godkendelsesproces, inden de kan komme ud til forbrugeren. Det er dog en proces, som de er ved at være vant til hos Tomorrow Denim, da brandets miljørigtige denim er igennem samme tur.