De tre ejerledere og barndomsvenner vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i Nordjylland. De er kendt for at drive en ekstraordinær succesfuld virksomhed og har siden opstarten i 2013 leveret høj vækst.

Kasper Ulrich, Christian Aachmann og Christoffer Bak er ejerlederne bag Shaping New Tomorrow, der netop har vundet prisen som Årets Ejerleder 2023 i Nordjylland. De tre ejerledere grundlagde Aalborg-virksomheden, Shaping New Tomorrow, i 2013. På blot 10 år har ejerlederne skabt en succesfuld virksomhed med et veletableret og unikt brand og står i dag bag en af de mest bemærkelsesværdige vækstsucceser i nyere dansk tid.

Shaping New Tomorrow er gået fra at være en lille butik i Jens Bangs Gade i Aalborg til at være en international koncern med datterselskaber i flere lande, over 200 ansatte og en trecifret millionomsætning.

“Kasper, Christian og Christoffer er passionerede, visionære og ambitiøse ejerledere. De er lykkedes med at skabe succes i et meget konkurrencepræget marked, og de har nu over en længere periode leveret det ene imponerende resultat efter det andet,” fortæller Torben Toft Kristensen, partner i PwC i Aalborg, og tilføjer:

“De er handlekraftige og er ikke bange for at tage risici. At Kasper, Christian og Christoffer har skabt et så succesfuldt, etableret og velkendt brand på kun 10 år er imponerende, og det fortjener de tre ejerledere anerkendelse for.”

Ambitiøse mål for fremtiden
Kasper Ulrich, Christian Aachmann og Christoffer Bak har store visioner og ambitioner for Shaping New Tomorrows fremtid: Deres mål er at blive et internationalt etableret tøjbrand og med deres lancering af onlinesalg i USA i efteråret 2023 er ejerlederne ét skridt tættere på deres mål.

Hos Dansk Erhverv er man heller ikke i tvivl om, at Kasper Ulrich, Christian Aachmann og Christoffer Bak er de rette vindere af Årets Ejerleder 2023 i Nordjylland:

“Den rejse, som de tre ejerledere har været på med Shaping New Tomorrow, er imponerende og anerkendelsesværdig. De har turdet satse på og er lykkes med en ide om at skabe en moderne virksomhed i et ekstremt konkurrencepræget felt. De har vist, hvordan man gennem hårdt arbejde, gå-på-mod og store drømme kan forvandle en lille butik i Aalborg til en stor succesfuld virksomhed med et stærkt og unikt brand, og derfor fortjener de at blive hyldet som Årets Ejerleder i Nordjylland,” siger Casper Klynge, vicedirektør i Dansk Erhverv.

Foto: PR / Shaping New Tomorrow