Den svenske modevirksomhed Trofé, som har specialiseret sig inden for lingeri, badetøj og nattøj, kan i år fejre 60-års jubilæum.

Trofé blev grundlagt i Taberg i Sverige i 1962, og i år kan virksomheden således fejre 60-års jubilæum. Virksomheden har siden grundlæggelsen produceret lingeri, men fra 1989 blev sortimentet udvidet til også at inkludere badetøj og nattøj til kvinder. Da Lars-Olov Harrison i 1980’erne overtog Trofé, flyttede han virksomheden til Borås for at skaffe den nødvendige ekspertise til at drive Trofé fremad.

Produkterne fra Trofé bliver primært solgt i Norden og via webshoppen, og virksomheden omsætter for cirka 60 millioner svenske kroner. Design og udvikling foregår stadig i Borås, mens produktionen er outsourcet til andre lande undervejs.

”Jeg har haft fornøjelsen af at være en del af Trofé, siden min far købte virksomheden i 1987. I 1995 blev jeg CEO, og i 2000 overtog jeg virksomheden. Det er stadig sjovt og inspirerende at drive Trofé, siger CEO og ejer, David Harrison, i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at Trofé konstant arbejder på at forbedre og udvikle produkterne, så de kan imødekomme de ønsker, der er på markedet. I den forbindelse er virksomhedens seneste initiativ tilføjelsen af sokker og en mindre kollektion af herreundertøj til sortimentet.

Jubilæumsåret bliver markeret ved, at alle medarbejdere bliver inviteret med på en tur til en hemmelig destination foruden en masse tilbud til Trofés kunder.

Foto: Trofé