Christian Boll Sørensen

Roller
Adm. direktørBOSWEEL A/S
DirektionBOSWEEL A/S
EjerBOSWEEL A/S
Reel ejerBOSWEEL A/S
BestyrelsesmedlemBOSWEEL A/S

Nyheder

Succes for udsolgt herretøjsmesse

Herretøjsmessen i Vejle er lykkes med at få skabt en solid messeplatform. Både arrangører og udstillere er meget tilfredse med udviklingen.


Familieejet skjortevirksomhed med tilbagegang

Det nyeste regnskab fra en dansk skjorteproducent er netop blevet offentliggjort. Tallene viser nedgang med tocifret procentsats siden sidste år, på trods af et stadigt positivt resultat.


Mest læste på TØJ april 2018

I de mest læste artikler i april 2018 har TØJ udforsket et væld af regnskaber, budt velkommen til nye profiler i branchen samt nye butikker på markedet, og overvåget forandringer i topledelser. Desuden er der en helt ny bog på markedet, som sætter retningen for fremtidens detailhandel. Var der noget, som du gik glip af? Få overblikket over de mest populære artikler her. 


Ny Brand Director & Head of Sales hos Bosweel

Den danske skjorteproducent Bosweel opruster organisationen med en stærk profil, der har mange års erfaring som sælger, indkøber, brandudvikler og salgsansvarlig i modebranchen.
Nyheder fra
Branchebladet TØJ?


Tilmeld dig den daglige nyhedsmail og få relevante tophistorier fra modebranchen.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.