Niels Eskildsen

Roller
Adm. direktørDESIGNERS REMIX A/S
DirektionDESIGNERS REMIX A/S
Reel ejerDESIGNERS REMIX A/S
BestyrelsesformandGlobal Fashion Agenda A/S
BestyrelsesmedlemDESIGNERS REMIX A/S
COPENHAGEN FASHION WEEK ApS
Global Fashion Agenda A/S

Nyheder

Negativ udvikling hos Designers Remix

Den danske modevirksomhed går tilbage på årsresultat, bruttofortjeneste og egenkapital. ”Resultatet er nogenlunde som forventet,” udtaler adm. direktør, Niels Eskildsen, til TØJ.


Opdatering på modebranchens foreninger: Design Society

Underskud de sidste to år er nu vendt til overskud i det seneste årsregnskab fra fonden Design Society. Få overblikket over fondens aktiviteter, hvis datterselskaber blandt andet tæller Danish Fashion Institute og Copenhagen Fashion Week.


Opdatering på modebranchens foreninger: Global Fashion Agenda

2017 var præget af en stor nedgang på bundlinjen for Global Fashion Agenda. I det nye regnskab stiger bruttofortjenesten, og organisationen har fået sat en stopper for nedgangen i årsresultatet, så niveauet fra sidste år holdes.


Opdatering på modebranchens foreninger: Copenhagen Fashion Week

2017 var et år, der var præget af økonomiske udfordringer for Copenhagen Fashion Week ApS – blandt andet med et årsresultat i minus. Efter flere organisatoriske ændringer er selskabet igen i plus og leverer et meget positivt resultat på bundlinjen. Det ser dog ud til, at de økonomiske udfordringer fortsat spøger.
Bliv opdateret på branchenyt


Modtag TØJ – Fashion & Business Trends’ nyhedsmail. TØJ giver dig et hurtigt overblik over de vigtigste nyheder fra den danske modebranche, og tager dig med bagom branchen.

 

Du er nu tilmeldt. Tjek din indbakke.

Branchen netop nu: