Biella Milano Textile er en trendbog udover det sædvanlige. Det er en smukt, kurateret trendbog, som pej gruppen har fået de eksklusive rettigheder til at forhandle i hele Skandinavien.

Med Biella Milano Textile får du en unik trendbog fra italienske Biella Textile Trend, der arbejder med trendforecasting og sammensætter imponerende trendbøger til modeverdenen.

Trendbogen har over 100 sider fyldt med det bedste trendindhold til dig, der arbejder med mode og tekstiler. Den henvender sig til menswear-designere, og du får 143 tekstilprøver samt inspirationsbilleder og tilhørende farveharmonier.

Æstetikken og stemningen er i højsædet, og du får konkrete beskrivelser af hvert designkoncept, der henter trendinspiration i alt fra Milanos arkitektur og savannens natur til Michelinrestauratøren og Massimo Botturas retter. I alt er der seks trendtemaer i bogen, så du kan finde masser af trendmateriale at arbejde videre med.

Der er angivet referencer på tekstilerne i forhold til indhold og vægt, og Biella Milano Textile kan formidle kontakten til de respektive producenter.

pej gruppen er eksklusiv forhandler af Biella Milano Textile.

Find den eksklusive trendbog her.