Det verdenskendte farvesystem tilføjer hundredvis af nye farver til sin samling, så der nu er i alt 2625 FHI-farver at vælge imellem.

Vidste du, at hvis dit Pantone-system er mere end to år gammelt, så vises farverne ikke længere nøjagtigt? Det betyder, at den farve du ser, ikke nødvendigvis er den samme farve, som den farve dine leverandører ser.

Vil du sikres mod farveforvirring og -misforståelser, så er nu et ekstra godt tidspunkt at udskifte dit Pantone-system med et nyt. Det verdenskendte farvesystem lancerer nemlig i dag den 3. marts 2020 for første gang i lang tid 315 splinternye farver til Pantone Fashion, Home & Interior-systemet.

Farverne er specielt udviklet og kurateret til at udfylde de huller, der indtil nu har været med Pantones 2310 farver, og de nu i alt 2625 farver bliver naturligvis tilføjet til alle Pantones systemer inden for Fashion, Home & Interiors.

Har du hvervet dig et Pantone-system inden for de sidste to år, så er det også muligt blot at tilkøbe sig de 315 nye farver som et supplement til dit Pantone-system. Det anbefales dog at lave en bestilling på disse hurtigst muligt, da kun få supplementer frigives fra Pantone. Når disse er udsolgt, vil det fremover kun være muligt at købe hele systemer.

Farverne, som Pantone præsenterer, vil være helt nye røde, pink, lilla, orange, gule, brune, neutraler, grønne, blå, hvide og sorte.

Find de 315 nye farver her.