En af de mest anerkendte trendanalytikere i verden giver i en ny udgivelse sine bud på fremtidens trends, som har dybe rødder i fortiden. 

Hvis vi vil forstå fremtiden, skal vi kende historien og finde inspiration fra tidligere tiders visdom og kulturer. Det fortæller den hollandske trendforecaster Li Edelkoort i sin nye trendudgivelse, ’Material Revelations 2024-25-26’, der hjælper os med at forstå, hvilke trends der kommer, når hun på skrift og i billeder maler sine farverige scenarier – denne gang med inspiration fra tidligere tider.

Fortiden kombineret med nutiden

Li Edelkoort ser endnu en gang langt frem, når hun forecaster fremtidige trends. I det nye materiale skuer hun helt frem til år 2026 og giver forskellige bud på, hvilke trends vi kan forvente at se i forhold til materialer, farver og udtryk.

Hun tager blandt andet udgangspunkt i både studier af pigment og i hulemalerier samt forskellige, urgamle teknikker og farvestudier. Studierne kan hjælpe os med at gøre fremskridt, og hun tror, at svaret for en bedre verden ligger i fortiden kombineret med den teknologi, vi har tilgængelig i nutiden.

I materialet fra Li Edelkoort finder man energiske farver og organiske former samt inspirerende materialer og interessante udtryk, som er målrettet designprofessionelle, der arbejder med møbler, tekstiler, overflader, mode, skønhed og meget mere.

Materialet kan købes på Trendstore her.