Hvilken farve bliver den dominerende næste år? Det verdenskendte farvesystem Pantone har netop løftet sløret for årets farve 2022.

I slutningen af hvert år udnævner det verdenskendte farvesystem Pantone ’Color of the Year’ for det kommende år. Og i år er ingen undtagelse.

I dag den 9. december har Pantone annonceret, at Color of the Year 2022 bliver den lilla nuance PANTONE® 17-3938 Very Peri, som er en blanding af den bestandige ​​blå og den energiske røde.

Ifølge Pantone er Very Peri et symbol på nutidens globale tidsånd. Farven er et symbol på det moderne liv, hvor farvetrends i den digitale verden bliver manifesteret i den fysiske verden – og omvendt.

Pantone

“Når vi bevæger os ind i en verden med hidtil uset forandring, bringer PANTONE 17-3938 Very Peri et nyt perspektiv til den elskede blå farvefamilie. PANTONE 17-3938 Very Peri, der omfatter bluesens kvaliteter, men samtidig besidder en violet-rød undertone, viser en sprudlende, glad attitude og dynamisk tilstedeværelse, der opfordrer til modig kreativitet og fantasifulde udtryk,” fortæller adm. direktør for Pantone Color Institute, Leatrice Eiseman, om årets farve.

 

 

Køb årets farve 2022 og mange andre her.

OBS: Pantones Color of the Year 2022 er en digital farve, som kun findes online på deres nye platform Pantone Connect. Få adgang til Pantone Connect her.