Bliver gul stadig en af de hippe farver? Hvilke farvesammensætninger er oppe i tiden? Og hvilke tendenser ser vi på catwalken? Alt det favner trendbøgerne for den kommende AW 19/20-sæson.

Trendbøger er et praktisk værktøj, som giver inspiration og målrettet vejledning, når du som produktudvikler eller designer skal udvælge farver inden for alt lige fra mode-, reklame- og interiørbranchen.

I denne artikel kan du få et overblik over tre trendbøger, som du kan bruge til inspiration i dit arbejde med udvikling af nye kollektioner til sæsonen AW 19/20.

Next Look Colour Usage AW 19/20

Dette magasin indeholder 160 sider med trendfarver til dame- og herremode samt 180 farvekombinationer. Magasinet er fyldt med Pantone-referencer, farvekombinationer, inspirationstekst, de vigtigste tendenser fra catwalks og must-haves i form af fotos og skitsetegninger.

 

pej Colour AW 19/20

pej Colour er pej gruppens trendmateriale, som udkommer 12 måneder før sæsonen. I trendbogen er der fokus på trendtemaer, farver og materialer målrettet fagfolk inden for mode-, interiør- og reklamebranchen.

 

Nelly Rodi Colour Intelligence AW 19/20

Nelly Rodi Colour Intelligence er et kommercielt og praktisk trendværktøj til udvikling og udvælgelse af farver. Denne trendfarvebog henvender sig til både dame- og herremode, men bruges også af børnetøjsbranchen og interiørbranchen. Colour Intelligence kan bruges som et trendværktøj i hele virksomheden, da den giver inspiration og målrettet vejledning i farver.

 

Læs mere om trendbøgerne her.