Du har mulighed for at komme med, når pej gruppen i samarbejde med trendforecastingbureauet Nelly Rodi, afholder to forskellige seminarer den 13. juni 2019.

Den 13. juni 2019 har du mulighed for at deltage i to forskellige Nelly Rodi-seminarer hos pej gruppen i Herning.

Nelly Rodi er et internationalt anerkendt trendforecastingbureau med speciale i trends til de kreative brancher. Foredragsholderen på de to seminarer vil være Cécilie Rosenstrauch, der er Global Artistic Director hos Nelly Rodi. Hun har brugt 23 år af sin karriere på at arbejde med innovative og kreative bureauer.

 

Fashion seminar

Det første seminar, ’Fashion seminar’, vil ligge først på dagen fra klokken 09.00 til 11.00. Her vil Cécilie Rosenstrauch tale om sociologiske indsigter og kreative referencer, der beskriver sæsonen AW 20/21 æstetik. Seminaret er målrettet produktudviklere og designere i modebranchen.

 

Life & Style and Living Expressions seminar

Eftermiddagens seminar, ’Life & Style and Living expressions seminar’, vil foregå fra klokken 13.00 til 15.00. Seminaret vil blandt andet omhandle trends inden for design, indretning, arkitektur, detailhandel og forbrugeradfærd, og er målrettet produktudviklere og designere, der arbejder inden for interiør-, møbel- og indretningsbranchen.

 

Læs mere meget om seminaret her.

Billetten til hvert seminar koster 400 kroner, og du kan købe billetten lige her.