Bliv helt klar til SS 23 med en ny trendbog, der blandt andet indeholder seks inspirationstemaer og 46 Pantone TPG farver med referencer.

Få vigtig viden og informationer om trends, linjer, former, farvekombinationer og nye designteknikker i trendbogen Meta Trend Milano Collection SS 23.

Brandet er helt nyt ved pej gruppen, men Meta Trend Milano har i årevis udviklet tekstilkollektioner og innovationer inden for mode. Alt sammen gennem en kreativ æstetik af oplevelser og følelser.

Kvinden bag virksomheden hedder Ivana Margherita Cerisara. Til dagligt sidder hun i Milano og har blandt andet kunder som Prada og Google, der køber netop denne trendbog.

 

Målrettet modevirksomheder

Trendbogen er opdelt i stemninger med en angivelse af farver med farvekombinationer. Indholdet er meget konkret og fremtidsorienteret mod sæson SS 23

Trendbogen er målrettet virksomheder, der producerer tekstiler, print og tilbehør til modebrands, der opererer i luksussektoren. Bogen kan også bruges af designere, der arbejder med interiør, samt designfirmaer der arbejder med produkter til hjemmet.

 

Meta Trend Milano Collection SS 23 indeholder:

  • Seks vigtige inspirationstemaer (key trends)
  • Seks farvekort og 22 farvekombinationer
  • 68 fysiske prøver af taktile materialer og tekstiler
  • 45 Pantone TPG farver med referencer
  • En smuk håndbundet og håndlavet trendbog i et begrænset antal udgaver

Læs mere om Meta Trend Milano Collection SS 23 og bestil her.