Hundredevis af nye farver er netop blevet tilføjet til Pantones samling. Læs med, og få information om nogle af de nye farvekategorier.

Det verdenskendte farvesystem har netop tilføjet 315 splinternye farver. De nu i alt 2625 farver bliver tilføjet til alle Pantones systemer inden for Fasion, Home & Interiors.

Hvis du ønsker at få mere information om de nye farver, kan du i denne artikel læse om fire af farvekategorierne, som alle har ladet sig præge af naturens jordiske toner.

 

De nye gule

Pantone har hentet inspiration i naturens gule farver, som ses i blomster og frugter. Den forbedrede pallette af gule farver har flere ’ægte’ gule nuancer såsom de lyse toner ’High Visibility’ og ’Sunstruck’. Den udvidede pallet indeholder også flere gule farver med grønne undertoner såsom ’Yellow Plum’ samt farver med orange nuancer som ’Symphonic Sunset’ og ’Daylily’. Til sidst har Pantone også tilføjet flere sennepsgule ved navn ’Gold Flake’ og ’Calendula’.

 

De nye brune

De brunlige nuancer minder os om vores jordiske værdier og oprindelse. Vores behov for autenticitet er voksende, og det får os til at anskue den brune farve på en anden måde end tidligere. Vi føler os mere draget af de naturlige toner. Derfor har Pantone valgt at udvide med flere jordiske og organiske farver som ’Mountain Trail’ og ’Brown Lentil’ samt mere luksuriøse brunlige nuancer som ’Chocolate Martini’ og ’Chocolate Malt’. Derudover har de tilføjet brune farver med gyldne undertoner som ’Moonstone’ og ’Cartouche’ samt farver med rødlige undertoner som ’Redwood Burl’ og ’Brandy Snifter’.

 

De nye neutrale

Pantones nye neutrale toner taler til vores behov for det, som er jordisk og naturligt med navne som ’Weathered Teak’ og ’Island Fossil’. De har ligeledes udvidet med nye farver, som skal udtrykke de helt klassiske toner, nemlig ’Savannah Tan’ og ’Trench Coat’.

 

De nye grønne

Det er en stor pallette af grønne nuancer, som Pantone har valgt at tilføje sin farvesamling. Farverne varierer fra neutrale grønne med gule undertoner som ’Avocado Oil’ til mere ægte grønne farver som ’Forest Elf’ og ’Abdundant Green’.