Den danske modevirksomhed har åbnet flere shop-in-shops i diverse stormagasiner. Nu åbnes den første fysiske forretning, og den ligger placeret i Paris. 

Knowledge Cotton Apparel har efter åbning af flere shop-in-shop-butikker taget skridtet videre og åbnet sin første konceptbutik. Det skriver det svenske medie Habit.se.

Den danske modevirksomhed slår sig dog ikke ned med sin første fysiske forretning på dansk jord. Det er derimod franskmændene, nærmere pariserne, der får fornøjelsen af Knowledge Cotton Apparels første konceptbutik.

At valget lige præcis er faldet på Paris skyldes, at virksomheden lige nu bemærker et højt niveau af engagement i sine egne digitale kanaler i netop den franske hovedstad.

Butikken er skabt i samarbejde med designbureauet Markant Design og vil tydeligt afspejle modevirksomhedens arbejde med bæredygtighed. Alt udstyr, materiale og alle møbler i butikken kan genbruges og følger den standard, som modevirksomheden selv arbejder efter, når det kommer til deres egne produkter.

Knowledge Cotton Apparel bliver solgt i over 600 butikker i 20 lande, og i sommer kunne modevirksomheden præsentere sin første kollektion til damer.

Foto: Knowledge Cotton Apparel

Foto: Knowledge Cotton Apparel