Det bliver Sofie Dolva, som skal overtage posten som direktør for CIFF efter Christina Neustrup.

TØJ kunne i går bringe nyheden om, at Christina Neustrup stopper som CEO for CIFF og i stedet bliver CEO og partner i smykkevirksomheden Kinraden. Nu offentliggør CIFF navnet på den nye direktør for modemessen: Sofie Dolva, der blandt andet har været Business Unit Director hos L’Oreal og senest salgs- og marketingdirektør i Lulab, bliver ny direktør for CIFF.

Med sin erfaring med salg, markedsføring og ledelse skal Sofie Dolva være med til at manifestere CIFFs position både nationalt og internationalt.

“Uanset om vi taler startup eller på globalt virksomhedsniveau, er jeg drevet af, hvordan ændrede forbrugsmønstre og samfundsdynamikker bliver en motor fremfor en forhindring. I tidligere jobs har min udfordring været skiftet fra fysisk til online handel. Nu handler det i stedet om at bistå CIFF og modebranchen med at finde fornyet fodfæste ovenpå en pandemi med helt nye brydningsflader, hvad angår produktionsformer og kommercielle behov,” siger Sofie Dolva i en pressemeddelelse og uddyber:

“Dertil har CIFF en helt unik mulighed for at drive forandring gennem fællesskaber. CIFF er meget mere end de halvårlige branchemesser – det er en vidensplatform, der samler aktører på tværs af brands, indkøbere og medier med det klare formål at pege dansk mode i en endnu mere konkurrencedygtig, bæredygtig og digital retning.”

Udover at være direktør for CIFF, kommer Sofie Dolva til at være ansvarlig for Bella Centers vintagemarkeder og lagersalget Designer Forum.

“Vi ser en tydelig tendens i retning af mere genbrug og bæredygtig omtanke i mode- og livsstilsmålgrupperne. Vi har blandt andet at gøre med en generation af unge, der er drevet af et stort behov for at udtrykke sig gennem påklædning, men også har klare holdninger til klima og overforbrug. Med Sofie ved roret i det nye CIFF har vi store forventninger til, hvad der kan komme ud af yderligere at udforske krydsfeltet mellem det nyproducerede, det overskydende og det genanvendte,” udtaler kommerciel direktør for Bella Center og Bella Arena, Kevin Helsinghof i pressemeddelelsen.

Sammen med Christina Neustrup vil Sofie Dolva stå for afviklingen af den kommende CIFF-messe, som løber af stablen i næste uge.

Foto: Sofie Dolva