Kalenderen for sommerens modeuge i København er netop blevet offentliggjort. Deltagere kan blandt andet se frem til comebacks fra flere brands og stærke showdebutanter.

Efter et rekordhøjt ansøgertal er den endelige kalender for Copenhagen Fashion Week, der løber af stablen fra den 6. til 9. august 2019, endelig på plads.

Deltagere kan se frem til i alt 32 shows og syv præsentationer, hvor topbrands som Ganni, By Malene Birger og Designers Remix møder modebranchens fremstormende stjernekometer Saks Potts og Cecilie Bahnsen.

Deltagere kan også se frem til at se Henrik Vibskov, Soulland og Freya Dalsjø, der efter flere sæsoners fravær vil være tilbage på modeugescenen. Man kan også få fornøjelsen af Samsøe Samsøe og det svenske brand Hope, der for første gang deltager i den københavnske modeuge.

Det er nemlig ikke kun danske brands, der vil være at finde under Copenhagen Fashion Week. Udover Hope kommer også norske Holzweiler, svenske Rodebjer, Stand, Little Liffner samttyske Lala Berlin og Mykke Hoffmann.

”Vi har været lettere overvældet over ansøgerfeltet til den kommende modeuge, der udover at slå alle rekorder i antallet af ansøgninger, også var et absolut kvalificeret og stærkt felt. Derfor er vi også ekstra glade for at være lykkedes med en kalender, der på kun tre showdage rummer så mange, interessante, dygtige og nyskabende brands fra både Danmark samt vores nabolande Sverige, Norge og Tyskland,” siger adm. direktør for Copenhagen Fashion Week, Cecilie Thorsmark, i en pressemeddelelse.

 

Bæredygtige Blanche åbner ballet

Det bæredygtige modebrand Blanche åbner modeugen med sit show tirsdag den 6. august klokken 9.00. Det er noget, som brandet er stolt af og glad for.

”Vi har arbejdet hårdt for vores plads i denne branche – og kæmper stadig. Vi er så stolte over, hvor langt vi er nået, vores samarbejde med CPHFW og de tiltag, vi gør sammen mod den grønne vej. Bæredygtighed ligger øverst i vores mindset, og vi glæder os til at vise, hvorfor vi fortjener at lege med de store børn,” fortæller Melissa Bech, Commercial Director hos Blanche.

Du kan læse mere om Copenhagen Fashion Week SS 20 her.