Skærpede restriktioner fra myndighederne får Elle til at aflyse årets awardshow. Priserne uddeles i stedet på en alternativ måde. 

Den 6. november 2020 skulle have været dagen, hvor Elle Style Awards 2020 skulle have været afholdt efter en udskydelse af eventen tilbage i september. 

Aller Media oplyser dog i en pressemeddelelse, at eventen nu er aflyst som følge af de skærpede restriktioner fra myndighederne, som blev præsenteret på pressemødet den 23. oktober 2020.

Det er med stor ærgrelse, af Elle må aflyse årets awardshow, men ifølge chefredaktøren for modemagasinet i Danmark, Cecilie Ingdal, har man forståelse for den sundhedskrise, samfundet befinder sig i.

“Vi havde til det sidste håbet, at Covid-19 var under kontrol, så vi kunne afvikle et fantastisk show på sikker og forsvarlig vis. Men vi befinder os i en helt ekstraordinær situation, så vi har naturligvis forståelse for myndighedernes nye tiltag og restriktioner, der ikke gør det muligt at afvikle eventen,” lyder det fra chefredaktøren.

Aflysningen forhindrer dog ikke Elle i en uddeling af priserne – ej heller en hyldest af alle vinderne. Det sker blot i et andet format i år, end hvad branchen ellers er vant til.

“Modebranchen har været særdeles hårdt ramt af nedlukningen i foråret, så det at kunne hylde aktørerne bag er særdeles vigtigt – også i denne tid. Derfor kan alle årets vindere opleves i Elles eksklusive december-nummer, hvor vi gør vores ypperste for at give dem den hyldest, de virkelig fortjener,” slutter Cecilie Ingdal.

Se de nominerede til Elle Styles Awards her.

Foto: Elle Style Awards