Der er ændringer på vej til den danske modeuge, der blandt andet får to store brands tilbage på programmet.

Nu nærmer sig tiden, hvor det officielle program for Danmarks største modebegivenhed, Copenhagen Fashion Week, lanceres. Inden udgivelsen i december har modeugens arrangører nu varslet ændringer for Copenhagen Fashion Week AW 20.

Når modeugen begynder, vil de to danske brands Wood Wood og Han Kjøbenhavn vende tilbage på programmet efter flere sæsoners fravær. Det skriver Copenhagen Fashion Week i en pressemeddelelse.

“Efter at have været på det officielle program i Milano og London de sidste fire år følte vi, at det var tid til at vende tilbage til vores rødder, og hvor det hele begyndte for Wood Wood for 17 år siden,” udtaler medstifter af Wood Wood, Karl-Oskar Olsen.

Også det danske modebrand Han Kjøbenhavn føler sig klar til at vende tilbage til hjemlandet efter to sæsoner i Paris.

”Vi har været væk fra CPHFW de sidste to sæsoner, hvor vi har haft et mere internationalt fokus, hvilket er noget, vi fortsat vil have. Men København er stadig en del af vores dna, og udviklingen af Copenhagen Fashion Week og dansk mode generelt er vigtig for os,” udtaler stifter og Creative Director i Han Kjøbenhavn, Jannik Wikkelsø Davidsen.

 

Tidsrammen bliver næsten ved det gamle

I forbindelse med showkalenderen under Copenhagen Fashion Week AW 20 er der foretaget nogle mindre tidsmæssige ændringer på programmet.

Det første show i det officielle program flyttes fra kl. 09.00 til 10.00 for at give de besøgende mere tid til at nå forbi blandt andet morgenpræsentationer, der begynder hver dag kl. 09.00.

Videre indføres en times pause fra kl. 14.00 til 15.00, så modeugens besøgende får tid til at spise frokost eller deltage i præsentationer. Pausen er desuden tiltænkt at minimere eventuelle forsinkelser i show-programmet, lyder det fra Copenhagen Fashion Week.

Der har i længere tid været ønske om at flytte Copenhagen Fashion Week frem til før sommerferien, men modeugen SS 21-ugen vil ligge, hvor den altid har gjort, i uge 32. Til næste år vil modeugen således foregå fra den 4. til den 7. august 2020.