Det internationale modemedie The Business of Fashion har for nylig offentliggjort deres årlige BoF 500 – et index der præsenterer modebranchens 500 mest toneangivende aktører.

The Business of Fashion er et globalt medie, der beskæftiger sig med mode, og som dagligt informerer deres tusindvis af følgere om, hvad der rører sig i modebranchen. Hvert år offentliggør de således en oversigt over modebranchens 500 mest betydningsfulde aktører – alt lige fra designere til modeller og vigtige medier, der formidler mode på den ene eller anden måde.

På listen omtales blandt andet den hollandske trendforecaster og kreativ direktør Li Edelkoort. Den indflydelsesrige trendforecaster er respekteret i branchen grundet hendes evne til altid at være på forkant med tendenser og hendes intuitive tankegang. Li Edelkoort har været en aktiv spiller i branchen siden 1975, hvor hun rejser verden rundt og tolker på kultur og evolution, som hun omsætter til sine inspirerende trendforecasts.

Li Edelkoorts trendseminar SS 21 kan opleves i København den 29. oktober 2019.

På listen findes også det danske ægtepar Ditte og Nicolaj Reffstrup, der stiftede modebrandet Ganni i 1999, samt den danske model Mona Tougaard, der blandt andet har gået på catwalken for eksklusive mærker som Prada og Versace. Se hele listen her.