Snart udkommer TØJ – Fashion & Business Trends nr. 2 2018. Bladets 40-års jubilæum fejres blandt andet med en masse spændende brancheartikler og portrætter, som giver inspiration og stof til eftertanke – herunder både fortællinger fra Hummel og Jane Kønig

Siden den allerførste udgave af TØJ – Fashion & Business Trends har både branchen og branchebladet ændret sig meget. I den kommende udgave viser TØJ en række forsider gennem fire årtier. De giver et godt billede af en branche og et brancheblad i konstant forandring.

Ambitionerne rækker til mere, og TØJ fortsætter med at udvikle sig. I maj blev en dynamisk top 150-liste over danske tøjleverandører lanceret online, og mere er på vej.

Som altid indeholder TØJ en række spændende portrætter. Både Designers Remix og Hummel kaster lys over væksten frem til i dag og de fremtidige planer, mens et tema om tilbehør indeholder portrætter af Markberg, Becksöndergaard og Jane Kønig. Skobrandet Billi Bi drives af tredje generation, og planen er mere vækst, mens man hos Godske Group har lanceret et helt nyt og anderledes brand med navnet Gomaye.

Glæd dig til at læse med, når TØJ nr. 2 2018 udkommer i slutningen af maj!

Læs mere om et abonnement på TØJ – Fashion & Business Trends her.