For omkring et år siden begav børnebrandet Wheat sig ud på et nyt eventyr og lancerede sin første børneskoskollektion. Nu har brandet ansat en stærk profil som ny Head of Footwear Design.

Børnebrandet Wheat kan i år fejre 20-års jubilæum, men de kan også fejre et vellykket første år med Wheat Footwear, som de lancerede i 2021.

I spidsen for Wheat Footwear står Jacob Axelsen, som har mere end 10 års erfaring fra Ecco, og han har sammen med resten af teamet videreført Wheat-DNA’et i brandets børnesko, som har fokus på komfort og slidstærke materialer. Nu slutter endnu en erfaren profil fra skobranchen sig til Wheat Footwear, da Maria Dalsager er blevet ansat som ny Head of Footwear Design.

Foto: Maria Dalsager

Maria Dalsager kommer fra en stilling som Head of Design hos Angulus, hvor hun har været i knap ni år. Nu ser hun frem til at sætte sit præg på Wheat Footwear og være med til at skabe et nyt stærkt dansk brand indenfor skoverdenen.

”Den fremtid jeg går i møde hos Wheat, er vanvittig spændende. At være med til at skabe et nyt stærkt dansk skobrand er en fantastisk udfordring at få. Med de erfaringer jeg kommer med, ved jeg, hvor vigtigt det er at arbejde med gode kvaliteter, komfortable pasforme og et stærkt formsprog,” fortæller Maria Dalsager og fortsætter:

”Wheats DNA er stærkt og letgenkendeligt med skarpe designparametre og skandinaviske traditioner. Wheat Footwear kommer derfor naturligvis til at skille sig ud og skabe en ny skohistorie, der har samme stærke DNA som resten af Wheat-huset.”

Thomas Frederiksen, Wheat’s CCO, tilføjer:

”Når vi i Wheat lancerer noget nyt er det enormt vigtigt at det bliver gjort ordentligt, og med stor respekt for vores historie, DNA og gode eksisterende produkter. Derfor prøver vi altid at finde de absolut bedste der kan hjælpe os med at bygge videre på Wheat brandet. Og da vi kiggede listen over de bedste sko-designere igennem, var der en helt i toppen med afstand ned til de næste. Så vi er meget glade og stolte over at Marias sagde ja til at påtage sig ansvaret for at bygge vores skokollektioner op sammen med det øvrige footwear team.”

Foto: Wheat Footwear

Wheats første sko-kollektion ramte hylderne i august 2021, og de gør netop klar til at sende deres 3. kollektion på gaden med AW22 sæsonen.

 

Foto: Wheat