En række danske børnebrands fortæller om, hvilken style, de tror, bliver deres bedst sælgende til sæsonen SS 22. 

Miniature

Hos Miniture har de store forventninger til parkajakken Altina til piger og Alper til drenge. Jakkens overflade er lavet af bomuld, nylon og nano-dye genbrugs­polyester og er 100 procent vand- og vindtæt med høj åndbarhed.

 

Flöss

Messens bestseller fra børnebrandet Flöss bliver den ribstrikkede kjole i økologisk bomuld, Flye Dress, der er nyeste skud på stammen i Flye-serien. Alle Flye-styles kommer i forskellige farver og varianter og kan mikses og matches på kryds og tværs til både piger og drenge.

 

Jack & Jones Junior

Spring-kollektionen fra Jack & Jones Junior bærer præg af stærke farver og indeholder en bred palette af styles, der kan bruges til hverdagens forskellige aktiviteter. Bestseller-stylen fra Jack & Jones Junior bliver ifølge brandet selv en let jakke med sporty detaljer og Jack & Jones-logo foran.

 

Müsli

Hos baby- og børnetøjsbrandet Müsli tror de, at bodien Cozy Me sæsonens bestseller. Den lille puff sleeve body er GOTS-certificeret og produceret i bomuld og elastan. Den kommer i farverne rose sugar, green sugar og seed.