Endelig samler CIFF Kids børnetøjsbranchen igen, når messen afvikles under modeugen fra den 11. til den 13. august.

Datoerne for Copenhagen Fashion Week og modemesserne i København stod længe til diskussion allerede inden, der var noget, der hed Covid-19. I marts 2020 blev det dog slået fast: Copenhagen Fashion Week skulle og skal fortsat afvikles i uge 32, mens CIFF Kids – efter en stigende efterspørgsel fra både udstillere og indkøbere – skulle afvikles før sommerferien, samtidig med andre europæiske børnemesser. Situationen med Covid-19 har dog ændret billedet, og derfor afholdes CIFF Kids denne sæson samtidig med CIFF fra den 11. til den 13. august.

”Situationen det sidste halvandet år har ændret på det nuværende behov, hvor fælleskab præger billedet. Derfor føles det kun naturligt at samle begge vores platforme under samme tag og datoer til august. Én stor samlet fest er altid sjovere end flere små,” siger Christina Neustrup, direktør for CIFF, der understreger:

”Det er forsat ekstremt vigtigt for os at forstå og efterleve vores udstillere og besøgendes behov, og eftersom situationen ser anderledes ud nu, end den gjorde tilbage i februar, hvor vi annoncerede de nye datoer, er det kun naturligt, at vi tager højde for dette her og nu. Men hvad fremtiden angår, er vi selvfølgelig stadig lydhør.”

 

CIFF Kids: Nu med et visuelt løft

Christina Neustrup meddeler, at hun ser frem til denne sæsons CIFF Kids, hvor blandt andre børnetøjsbrands som Hust & Claire, MP Denmark, Wood Wood Kids, Lah Lan Copenhagen og Little Savage udstiller.

Til messen har CIFF Kids fået et visuelt løft. Den nye visuelle identitet, som CIFF Kids skabt i samarbejde med designbureauet Femmes Regionales, vil være gennemgående på både messen og sociale medier.

”Vi har indgået et visuelt samarbejde med Femmes Regionales, der har stået for at udvikle og designe en ny overordnet identitet på CIFF Kids,” fortæller Christina Neustrup, der fortsætter:
”Derudover har Femmes Regionales også stået for små udstillinger i form af kuraterede inspirationsområder med styles fra udstillerne på messen.”

Efter to sæsoner uden en børnemesse glæder Christina Neustrup og resten af CIFF-teamet sig til at give både udstillere og indkøbere muligheden for at mødes igen.

”Vi har i en lang periode op til messen løbende talt med de mange brands, og de glæder sig til at mødes igen. Jeg ser allermest frem til, at vi igen kan være den platform, som vi er sat i verden for at være,” afslutter hun.

 

Fakta

Hvornår afholdes messen: 11. – 13. august

Hvor afholdes messen: Bella Center Copenhagen