Regnskabet for den danske modekoncern DK Company slår endnu en gang rekord. Ledelsen udtrykker stor tilfredshed; resultatet er en fordobling sammenlignet med sidste år.

DK Company har løftet sløret for nogle af resultaterne i koncernens seneste regnskab. Endnu en gang kan modegiganten præsentere et rekordresultat med en omsætning på 2,96 mia. kroner, som lander på 235 mio. kroner før skat. Resultatet er mere end en fordobling sammenlignet med sidste år.

”Vi kan se effekterne af den integration, der er sket løbende gennem hele virksomhedens levetid, og som nu viser gode resultater ikke kun i form af toplinjevækst, men også en kraftig vækst på bundlinjen,” fortæller koncerndirektør Jens Poulsen i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at væksten materialiseres bredt på de fleste markeder og hos stort set alle af koncernenes 20 brands. DK Company kan derfor læne sig op ad en tocifret vækst på flere markeder. Det tyske marked er vokset med hele 35 procent, hvor store dele af salget er sket via nethandel. Tocifrede vækstrater figurerer også på markeder som Sverige, Holland, Belgien og Cananda.

Ledelsen har store forventninger til 2018, hvor udviklingen i 2017 har skabt grobund for yderligere vækst og udbygning af strategiske initiativer:

”Også i indeværende regnskabsår har vi grund til at forvente yderligere vækst. Vi er optimistiske for året og har realistiske forventninger til, at de gode takter opretholdes, idet vi allerede kan se ordrebeholdningen for første halvdel af indeværende regnskabsår,” udtaler koncerndirektøren.