Københavnerbrand får ny CEO

Den nye direktør tiltræder stillingen med et indgående kendskab til branchen fra sin tidligere erfaring hos Day Birger et Mikkelsen, Magasin du Nord og Les Deux

Det københavnske modebrand BLS Hafnia gør klar til fremtiden og opruster virksomheden med en ny CEO. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Det er brancheprofilen Jakob Halberg Kruse, der bliver virksomhedens topchef, og som fremadrettet skal sørge for, at brandet indtager nye markeder og følger med den nuværende succes.

Jakob Halberg Kruse tiltrådte stillingen den 1. november 2020 og overtog pladsen fra virksomhedens stifter, Besnik Miftari. Omrokeringen sker som et naturligt resultat af virksomhedens eksponentielle vækst, hvor de administrative opgaver sideløbende er blevet flere og flere.

”Bestyrelsen byder Jakob Kruse velkommen og ser frem til, at BLS Hafnias stærke brand udvikles yderligere, og at væksten fortsætter under hans ledelse. Med Jakob Kruses tiltrædelse får Besnik Miftari også mere tid til det han elsker, og det der i sin tid gjorde, at han startede virksomheden – nemlig at tænke kreativt, arbejde på nye design og udvikle brandets visuelle identitet. Besnik vil fremadrettet fungere som kreativ direktør,” siger bestyrelsesformand for BLS Hafnia, Burim Miftari, i pressemeddelelsen.

 

Erfaringsfyldt profil

Jakob Halberg Kruse tiltræder stillingen som direktør med 15 års erfaring fra modebranchen. Det store kendskab gør ham til en ideel CEO for BLS Hafnia, skriver brandet i pressemeddelelsen.

Den nyudråbte CEO har blandt andet fungeret som sælger for blandt andre Day Birger et Mikkelsen og været indkøber, strateg og konceptudvikler for herreafdelingen i Magasin du Nord over en længere årrække. Jakob Halberg Kruse har senest slået sine folder som Key Account and Regional Sales Manager i modevirksomheden Les Deux.

”Jeg har kendt BLS Hafnia gennem en årrække, og jeg ser frem til at blive en del af det energiske og hårdtarbejdende team. Jeg er overbevist om, at jeg kan bringe mit kendskab til branchen i spil på effektiv vis, og at vi kan drage nytte af det faktum, at jeg har spillet bold på begge banehalvdele. Vi skal bygge videre på den positive udvikling, vækst og succes, som BLS Hafnia har opbygget de sidste mange år,” siger Jakob Halberg Kruse.

Manden bag BLS Hafnia, Besnik Miftari, ser store perspektiver i ansættelsen af den nye CEO:

”Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med Jakob Halberg Kruse, som kan overtage nogle af mine tidligere arbejdsopgaver, så jeg kan fokusere mere på videreudviklingen af brandet, nye design og indmarchen på de internationale markeder. Jeg har i mange år båret for mange hatte, og jeg glæder mig til at give et par af hattene videre til en kompetent og målrettet ny CEO.”

Foto: Fra venstre: Jakob Helberg Kruse og Besnik Miftari