Den tidligere administrerende direktør i Hummel, Søren Schriver, har valgt at droppe erstatningssagen mod sin forhenværende arbejdsplads.

I februar 2017 blev Søren Schriver – efter 24 år i direktørstolen – bortvist fra Hummel efter en mistanke om forsøg på bedrageri. Anklager, som han afviste.

I kølvandet på bortvisningen valgte den tidligere direktør at sagsøge Hummel for et millionbeløb, hvor han krævede erstatning for uberettiget fyring og ville indløse kravet på en bonus på to års løn.

Da stævningen havde fundet sted, valgte Hummel at udbetale Søren Schrivers bonus, hvorfor det, ifølge ham selv, ikke har givet mening at fortsætte sagen:

”Det er ingen hemmelighed, at mit stop i Hummel var meget ubehageligt. Det var, hvad jeg vil kalde et bizart, helt ubegrundet dramatisk og absurd forløb. Jeg var naturligvis spændt på, hvad der ventede mig bagefter. Det var baggrunden for, at jeg tog mine økonomiske forholdsregler og anlagde erstatningssagen. Men nu, hvor min bonus er udbetalt, og der er professionel efterspørgsel efter mine kompetencer, så har jeg besluttet at droppe erstatningssagen,” udtaler Søren Schriver i en pressemeddelelse.

Læs også: Pilgrim regnskab: ”Vi må væbne os med tålmodighed”

Til trods for at den tidligere Hummel-direktør har valgt at droppe erstatningssagen, ligger der fortsat en politianmeldelse mod ham, som Christian Stadil, ejeren af Hummel, indgav.

”Jeg er helt komfortabel med, at politiet nok skal finde den rigtige afgørelse på den sag. Og jeg vil ønske Hummel alt muligt held og lykke i fremtiden, og så vil jeg kigge fremad og koncentrere mig om de utrolig spændende opgaver, jeg har liggende foran mig,” fortæller Søren Schriver.

Søren Schriver sidder i flere bestyrelser, herunder blandt andet Lakrids by Johan Bülow, Becksöndergaard og senest Pilgrim.

Kilde: Børsen