Dansk modebrand med bæredygtig profil åbner signaturbutik på prominent placering. Denne gang i det franske kvarter på Frederiksberg, hvor eksklusive butikker og velbesøgte restauranter ligger dør om dør. 

Hvis du følger bare en enkelt dansk influencer på sociale medier, så kender du med garanti allerede Værnedamsvej på Frederiksberg. Det er et yndet udflugtsmål, shoppingspot og billedebaggrundssted for kvalitetsbevidste københavnere med sans for æstetetik.

Nu får det franske kvarter endnu en beboer, nemlig det bæredygtige livsstils- og modebrand Aiayu, der åbner butik på hjørnet af netop Værnedamsvej og Gl. Kongevej. Det er den fjerde butik i porteføljen, der ellers tæller adresser i Aarhus, Nordhavn og København K, men det er kun deres anden signaturbutik.

“Kvarteret omkring Værnedamsvej har med sin helt særlige stemning og historie længe været på radaren som et af de mest kulturelt spændende områder i København at åbne endnu en Aiayu butik. Der er kun ganske få lokaler, som både ligger attraktivt og har størrelsen til at kunne rumme hele vores livsstilsunivers med både tøj- og interiørprodukter. Det kræver sin plads – og tid, at bringe gæsterne tættere på produkternes oprindelse, tættere på de naturlige materialer, og alle de særlige små historier, der er bag hvert enkelt produkt,” fortæller Maria Glæsel, adm. direktør og partner i Aiayu, i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Ambitionerne og kravene er høje, når vi skaber et retail space; det skal føles særligt og være fyldt med kvalitet og sjæl – i tråd med vores brand, men med respekt for den sjæl der bor der i forvejen. Vores besøgende skal kunne mærke den omhu, vi lægger i alt hvad vi gør, og den respekt vi har for tiden de prioriterer at give til os i en travl hverdag. Vi vil være besøget værd og går efter at kvittere med at de går fra butikken opløftet og med en positiv oplevelse rigere end da, de kom ind.”

Signaturbutikken på Frederiksberg er 180 m2 og indrettet af tegnestuen Space Copenhagen, der også har designet brandets øvrige forretninger.

Butikken på Frederiksberg åbner den 4. august.

Foto: Aiayu