”Vores showroom i hjertet af København skal gøre det lettere for os at have en finger på pulsen,” lyder det fra modebrandet, der midt i coronakrisen kan løfte sløret for det nye showroom.

Det er et smukt gammelt stråtækt i Humlebæk nord for København, der siden 2012 har dannet rammerne om modevirksomheden Coster Copenhagen. Pladsen er dog ved at være trang, da virksomheden vækster og udvikler sig betydeligt år efter år.

Det har modebrandet nu valgt at gøre noget ved. Midt i coronakrisen fik de nemlig nøglerne til et splinternyt showroom i hjertet af København.

”Vores nye showroom i hjertet af København skal gøre det lettere for os at have en finger på pulsen. Det skal også bidrage til, at nuværende og nye internationale indkøbere kan få den rette opfattelse af Coster Copenhagen, selv om de ikke tager turen til Humlebæk,” fortæller presseansvarlig i Coster Copenhagen, Sarah Wulff-Østergaard, til TØJ.

Udover at få den rette opfattelse af modebrandet gør placeringen det ligeledes nemmere for de besøgende at komme forbi showroomet end at tage turen til Humlebæk.

”Det er ikke altid let at få lokket pressen og influencers til at komme forbi os i Humlebæk, og vi har mange kunder, hvor det vil være lettere for dem at komme forbi Kronprinsessegade,” siger Sarah Wulff-Østergaard.

 


Covid-19 skaber tvivl om fremtidig messedeltagelse

Modebrandet plejer at gøre meget ud af deres stand på CIFF samt andre messer rundt om i Europa – men coronakrisen og det nye showroom i midtbyen får dog virksomheden til at genoverveje deres nuværende strategi.

”At vi har fået et showroom i centrum, betyder ikke, at vi har udelukket at deltage på CIFF eller andre messer. Men for at være helt ærlig, har vi endnu ikke taget en beslutning, om vi prøver en anden strategi denne gang. Vi synes, der er en stor del af vores branding at deltage på messer, men efter Covid-19 må vi tænke anderledes ligesom alle andre. Tiden må vise, hvad vi beslutter os for,” fortæller hun.

Coster Copenhagen fik nøglerne til det nye showroom blot 14 dage inden nedlukningen af Danmark og har først fra denne uge valgt at åbne dørene for besøgende.

 

 

Foto: Coster Copenhagen