Efter stor succes i Skandinavien tager det danske modebrand Gestuz nu over på den anden side af Nordsøen, og åbner sin første udenlandske pop-up butik i Selfridges i Manchester.

Under Copenhagen Fashion Week i august 2018, cirka ti år efter modebrandets lancering, åbnede Gestuz sin første butik i København. Nu tager modebrandet springet til England – nærmere Selfridges i Manchester.

Selfridges, der er et stort og anerkendt varehus, har allerede haft pop-up butikker fra andre danske modebrands. Stine Goya åbnede eksempelvis tilbage i marts 2019 sin pop-up butik i Selfridges i London. Nu åbner DK Company-brandet en pop-up butik i Selfridges i Manchester.

”Jeg er stolt af Gestuz-universet og vil tage det med udenfor de danske landegrænser. Vi har allerede kunder mange steder rundt i verden og ved at udvide brandet internationalt, åbner vi for nye muligheder, inspiration, idéer og nye projekter”, fortæller den kreative direktør hos Gestuz, Sanne Sehested, til det norske medie melkoghonning.no.

Hun fortæller ligeledes til mediet, at hun og resten af Gestuz-teamet er meget stolte over muligheden for at åbne sin pop-up butik i Selfridges i Manchester og dele mærket med alle varehusets besøgende.

Pop-up butikken i Selfridges i Manchester åbner i løbet af efteråret.