Den danske sportsvirksomhed Newline, der er kendt i store dele af verden, flytter fra Nordjylland og slår i stedet teltpløkkerne ned i den jyske hovedstad.

Med en tidligere placering i Vodskov i Nordjylland er den danske sportsvirksomhed, Newline, nu rykket til Aarhus og har fået hovedkontor på havnefronten ved Aarhus Havn.

”Aarhus har enormt meget at byde på for en virksomhed som vores. Vi håber selvfølgelig på at kunne tiltrække nye og endnu flere talenter til vores team, som vil være med til at vækste vores globale brand. Derudover er Aarhus også en kendt kultur- og sportsby, som passer godt til vores værdier,” fortæller Mia Foldager, der er Marketing Manager hos Newline, om flytningen i en pressemeddelelse.

Flytningen sker på baggrund af et ønske om at skabe endnu mere bevidsthed omkring virksomhedens danske rødder. En bevidsthed, der tydeligt kommer til udtryk i sportsbrandets SS 19-kollektion.

Tilbage i 1981 udviklede stifteren af Newline, Helge Petersen, med inspiration fra de danske jægersoldater verdens første funktionelle løbesæt lavet af faldskærmsstof. SS 19-kollektionen tager os tilbage til den tid og er altså ligeledes inspireret af Jægerkorpsets uniformer – lige fra farve på lynlåse til syningerne på tøjet.

Newline fortæller i pressemeddelelsen, at de med den nye udsigt over Aarhus havn, har fået et skud ny energi og kræfter til at forstærke sit globale brand.