Til marts slår skobrandet Pyk Copenhagen dørene op til sin første butik. Virksomheden går dermed fra kun at sælge online til nu også at sælge fysisk. Det skal give kunderne mulighed for at mærke håndværket og få professionel vejledning.

Den 10. marts 2022 skal en åbningsevent markere et nyt kapitel for børneskobrandet Pyk Copenhagen.

Iværksætterbrandet, der hidtil har haft stor succes med at sælge deres produkter online, er nu klar til at tage næste skridt på rejsen og rykker ind på Viborggade 19 i hjertet af Østerbro. Her kommer de til at dele en butik med smykkebrandet Nirrimis.

Ifølge Ulrik Schultz, stifter af Pyk Copenhagen, bliver butikken et bærende element for oplevelsen.

”I butikken kan kunden se, mærke og prøve vores børnesko, og det tilfører oplevelsen endnu en dimension, vi hidtil ikke har kunnet tilbyde. I butikken kan kunden få en kyndig vejledning til hver enkel model, og vi hjælper hjertens gerne med råd og indsigter,” fortæller han.

Ulrik Schultz stiftede Pyk Copenhagen i 2020 sammen med Jessica Polland. De to iværksættere ønsker at tage kampen op mod overproduktion og producerer udelukkende efter bestilling.

Derudover lancerede brandet sidste år et cirkelprogram, hvor materialerne fra brugte børnesko bliver genbrugt eller givet til velgørenhed.

 

Foto: Pyk Copenhagen