Som led i JBS Textile Group strategiske planer om en fortsat udvidelse og styrkelse af den nuværende position i tekstilbranchen, har undertøjsproducentens opkøbt endnu en virksomhed.

JBS Textile Group fortsætter sin strategiske rejse om at udvide og styrke sin position i tekstilbranchen med sit opkøb af virksomheden Connexion Tie i Brande.

Opkøbet er undertøjsproducentens tredje opkøb i 2021. Den 1. februar 2021 overtog JBS Textile Group den 100 år gamle trikotagevirksomhed Niels Mikkelsens Trikotagefabrik A/S i Ikast, og den 1. maj 2021 kom tekstilvirksomheden HRT Textiles A/S, der har mere end 80 års erfaring som produktionspartner til diverse modebrands, under JBS Textile Groups vinger.

Den 1. august 2021 bliver Connexion Tie også en del af JBS Textile Group. Virksomheden har næsten 20 års erfaring som leverandør af herreaccessories, slips, bowtie/butterfly, skjorter, profilbeklædning, detail, e-handel og private label med videre.

”Hos JBS Textile Group A/S har vi en vision om konstant at udvikle virksomhedens kompetencer inden for produktion, design, logistik samt salg af tekstil generelt. Vi ønsker at udvikle os inden for de områder, som vi allerede arbejder med, og vi afsøger altid muligheder for at udvide koncernen med beslægtede forretningsområder. Områder, som købet af Connexion Tie kan være med til at udvikle,” udtaler Michael Alstrup, CEO i JBS Textile Group A/S, og tilføjer:

Connexion Tie opkøbte i 2015 det legendariske lokale skjortebrand Angli grundlagt tilbage i 1939 – samme år som Jens Bjerg Sørensen grundlagde JBS Textile Group A/S. Vi ser frem til samarbejdet med Connexion Tie samt til at byde virksomheden velkommen i JBS-familien.”

 

Opkøb skaber synergier

Den nuværende ledelse samt medarbejdere i Connexion Tie vil fortsætte deres virke som hidtil, men på sigt vil de flytte fra Brande til Herning, hvor JBS Textile Group A/S holder til.

”Connexion Tie har gennem de senere år opnået succes som leverandør af herreaccessories, der fuldender enhver mands garderobe gennem detail, e-handel, profilbeklædning (blandt andet Angli-skjorter) og private label til konkurrencedygtige priser,” lyder det fra Johnny Bruun Andersen og Bo Egeriis, ejere af Connexion Tie, som begge ser frem til at blive en del af JBS Textile Group:

”Med sammenlægningen af vores to virksomheder bliver Connexion Tie en endnu stærkere samarbejdspartner for vores kunder, da vi vil kunne drage fordel af de synergier, der blandt andet ligger indenfor indkøb, it, logistik/levering samt optimering generelt. Vi glæder os meget til at blive en del af JBS Textile Group A/S.”

 

Foto: JBS Textile Group