Den danske modegigant vil imødekomme den stigende efterspørgsel på kønsneutralt tøj og lancerer derfor et helt nyt brand, der skal udfylde et hul i markedet.

Bestseller har netop offentliggjort, at de lancerer et nyt, kønsneutralt modebrand. Det hedder Iiqual og skal imødekomme den stigende efterspørgsel efter gender-neutral fashion.

Inspireret af individer, der efterspørger et aktuelt take på mode, tager Iiqual udfordringen op og leverer et mangfoldigt og mere alsidigt modesprog rettet mod alle køn. Det skriver Bestseller i en pressemeddelelse.

Maria Dons, Head of Brand, uddyber:

“Jeg tror, at nogle af de ting, forbrugerne leder efter – efter pandemien – er virkelig at udtrykke sig med et sprog, der føles tro mod dem. Folk er ikke bange for at kræve noget andet, og vi tror på at lave mode,
der hylder de mennesker, der bærer det.”

Iiqual søger at udfylde et hul i markedet med fashion, der er fordomsfrit og rummeligt. Brandet kommer med et nyt modesprog – fra det ene spektrum til det andet – men inkluderer også de seneste trends, farver og print.

“Iiqual er et one-stop fashion brand, der ligger i krydsfeltet mellem kønsinkludering og bæredygtighed. Vi laver produkter, der er kommercielle, af høj kvalitet og kønsneutrale, og som omfavner den nye kommercielle agenda. Samtidig er vi her ikke for at definere, men for at inspirere forbrugerne til at udtrykke sig gennem et sprog, der føles tro mod dem,” forklarer Jan Fahlmann, Creative Expression Manager, i pressemeddelelsen.

 

Lang levetid på produkterne

Uden at gå på kompromis med stil og mangfoldighed har Iiqual designet en fleksibel tøjlinje, hvor mange items kan justeres, rulles ind eller knappes, hvilket giver flere muligheder og alsidighed. På den måde forlænger brandet produkternes levetid og inspirerer folk til at udtrykke sig gennem et sprog, der føles tro mod dem selv.

”Iiqual tror på, at alle kan drage fordel af veldesignet tøj lavet af holdbare materialer. Vi bruger tidløse, afslappede pasformer med stor opmærksomhed på skræddersyede detaljer, der kan justeres i taljen eller ærmelængden, så folk selv kan tilpasse tøjet. Uagtet hvem du er, og hvordan du definerer dig selv, vil Iiqual hjælpe enhver person med at finde det bedste tøj, der matcher deres personlige stil,” lyder det fra Sandra Ottesen, Pattern & Design Manager.

Iiqual vil blive sat til salg direkte gennem egen hjemmeside og solgt via premium multi-brand butikker og stormagasiner i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, England, Finland og Island.

Iiqual lancerer sin første kollektion i SS 23. In-sale vil være i august 2022 via CPH Fashion Week.

 

Foto: Iiqual