I sommer blev Kaufmann, Ginsborg og Hugo Boss politianmeldt for ulovlig informationsudveksling. Nu anker flere parter sagen. 

Tilbage i juni måned kom det frem, at Konkurrencerådet ville politianmelde modekæderne Kaufmann og Ginsborg for ulovlig informationsudveksling med det internationale modebrand Hugo Boss.

Dengang var udmeldingen fra Henrik Axel Kaufmann til Børsen, der er adm. direktør og ejer af Axel Kaufmann, at han ville anke sagen, mens Jan Ginsborg, der er medejer af Ginsborg-butikkerne, ikke vidste, om han ville anke sagen.

Nu skriver Børsen, at Kaufmann og Hugo Boss har valgt at klage over Konkurrencerådet afgørelse, mens Jan Ginsborg stadigvæk ikke har besluttet sig.

“Jeg forstår ikke, hvorfor vi skulle have gjort noget ulovligt. Vi må da vel tale med vores leverandører og høre om deres planer, og vi har kun talt med engrosdelen af Boss, der leverer til os og ikke den del af Boss-koncernen, der selv har butikker,” siger Henrik Kaufmann blandt andet til Børsen.

Kontorchef hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Louise Kastfelt er ikke overrasket over, at de to parter har valgt at anke sagen.

“Vi er vant til, at der ankes. Det sker ofte. Der kører så nu en proces med udveksling af skrifter mellem myndigheden og parterne og derefter en mundtlig forhandling, inden ankenævnet træffer en afgørelse,” siger kontorchefen.

Foto: Unsplash