Siden Hummel overtog det danske mode- og outdoorbrand Halo i 2020 er det kun gået i en retning, og det er fremad. Nu åbner Halo sin første fysiske butik i Danmark.

Mode- og outdoorbrandet Halo, som i 2020 blev opkøbt af Hummel, har på under tre år har formået at tidoble omsætningen, og nu er brandet klar til at åbne sin første fysiske butik i hjertet af Købehavn.

“De sidste tre år har været en vanvittig rejse i forhold til Halo, og der er ingen tvivl om, at brandet allerede har overgået alle vores forventninger. Det har været overvældende at mærke den store interesse og efterspørgsel for brandet, og derfor er vi også stolte over, at vi nu endelig kan tage det næste skridt og åbne den første fysiske Halo-butik,” siger Hummel CEO, Allan Vad Nielsen, i en pressemeddelelse.

Halo-butikken kommer til at ligge på Amager Torv i København, og den forventes at åbne i starten af november 2022. Hos Hummels CEO er der begejstring over den centrale placering i hjertet af København er noget.

“Vi har længe været på jagt efter den helt rigtige placering til vores første butik, og det har vi nu endelig fundet. En befærdet placering med en fantastisk synlighed, som giver os mulighed for at vise brandet frem og præsentere vores produktsortiment i et fysisk univers. Samtidig får vi en unik mulighed for at møde vores kunder i øjenhøjde, og det glæder vi os utrolig meget til,” lyder det fra Allan Vad Nielsen.

Indtil videre har Halo fokuseret på det danske marked, men brandet er også begyndt at vende blikket mod udlandet, hvor især det tyske marked forventes at blive et fokusmarked.

“Med en tidobling af omsætningen på under tre år har brandet allerede bevist sit potentiale i Danmark. Derfor tror vi også på, at der er store muligheder for at vækste uden for landets grænser, og her bliver Tyskland et fokusmarked på vores videre rejse. Vi har stadig enormt store ambitioner, og vi glæder os til at udvikle og styrke brandet yderligere i de kommende år med nye markeder og ikke mindst spændende internationale samarbejder,” slutter Allan Vad Nielsen.

Foto: Halo