Den københavnske børnemesse CIFF Youth vælger nu at imødekomme de ønsker og behov, som både udstillere og indkøbere har fremlagt for messearrrangørerne. Derfor rykker CIFF Youth datoerne og flytter samtidig til ny lokation.  

Debatten om datoerne for Copenhagen Fashion Week har verseret gennem en længere periode. Sidste år blev det dog besluttet, at SS 21-modeugen fortsat skulle afholdes i uge 32. Men når den københavnske modeuge løber af stablen til august 2020, bliver det uden CIFF Youth i Bella Center. CIFF Youth har nemlig netop offentliggjort, at datoerne for børnemessen rykkes til den 21.-23. juni 2020.

Ud over de nye datoer, så flytter CIFF Youth også til en ny lokation, således at børnemessen i juni afholdes i Øksnehallen, hvor Revolver igennem mange år er blevet afviklet.

Ændringerne kommer på baggrund af en stigende efterspørgsel fra såvel udstillere som besøgende gennem flere sæsoner. De nye datoer betyder, at CIFF Youth nu finder sted i samme måned som nogle af de andre store europæiske børnemesser, og derfor forventer messearrangørerne at kunne tiltrække endnu flere relevante indkøbere.

”I takt med at modebranchen udvikler sig, er det essentielt, at vi også følger med. Vi har haft en stigende efterspørgsel fra vores kunder om at flytte datoerne for CIFF Youth, så de kan lave aftaler med relevante indkøbere, inden de lukker deres budgetter. Det er vores førsteprioritet at tilfredsstille vores udstillere og besøgende ved at imødekomme deres behov og tilbyde den bedste service samt en unik oplevelse, ” udtaler Kristian W. Andersen, som er Chief Innovation Officer for CIFF og CIFF Youth, i en pressemeddelelse.